NB III. Keleti-csoport 19. forduló

Ceglédi VSE - DVTK tartalék 5-0 (1-0)

Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Somogyi Sára (Vrbovszki Pál, Ancsin Zoltán).
Cegléd: Mikler - Bagó, Krajcz, Csendes, Laczkó, Papp Gy., Juhász A., Takács K., Kovács L., Szabó G., Markó. Vezetőedző: Makrai László.
DVTK tartalék: Bukrán - Lázár B., Ivánka, Orosz M., Budaházi - Kispál, Jónyer, - Ternován P., Zsiga M., Óvári - Mertse. Vezetőedző: Vég Csongor.

Csere: Ternován helyett Nagy Z. a 68., Papp Gy. helyett Majoros a 71., Budaházi helyett Nagy Á. a 75., Mertse helyett Kacsó a 75., Juhász A. helyett G. Bíró a 78., Laczkó helyett Kelemen a 85. percben. 
Sárga lap: Orosz M. a 85. percben. 
Gólszerző: Laczkó (1-0) a 22., Papp Gy. (2-0) a 64., Takács K. (3-0) a 67., Laczkó (4-0) a 74., Kovács L. (5-0) a 86. percben. 

Kulcspillanatok

21. perc: Bal oldali beadás után Laczkó Milán lőtte a kapuba a labdát, 1-0

64. perc: Jobb oldali szabadrúgás után Papp fejelte a kapuba a labdát, 2-0

67. perc: Takács szerzett szerzett gólt szabadrúgásból, 3-0

74.perc: Szöglet utáni kavarodás után Laczkó szerzett gólt, 4-0

86. perc: Kovács értékesítette a büntetőt, 5-0

Edzői értékelés

Makrai László: - Úgy keztük a mérkőzést ahogy elterveztük, sikerült vezetést szerezni, de az első félidő második részében egy kis visszaesés volt.  A második félidőben újra jó felfogásban jöttünk ki és ennek 5-0 lett a vége.
Vég Csongor: -  A múlt héten mi szabtuk a zakót az ellenfélre, ma pedig mi öltöttük fel magunkra. Nem volt ez az eredmény benne a meccsben az első félidő után. Főleg úgy, hogy az első játékrész második felében kifejezetten jól játszottunk, és joggal hihették volna el a srácok, hogy ezt a meccset meg lehet fordítani. Legyen bármilyen fiatal is a csapatunk az megengedhetetlen, hogy a második kapott gól után szétesünk. Ha szeretnék valami pozitívumot találni a mai vereségben, akkor azt emelném ki, hogy Kacsó Botond és Nagy Ákos személyében két tehetséges akadémistánk debütált a felnőttek között. Ma nagyon sok átlag alatti teljesítmény volt a csapatunkban így megérdemelt vereséget szenvedtünk.