K&H MNEB HPCL Bajnokság II. osztály

eS Szombathely - DVTK (1-3) (0-1)

Az előző hétvégén kerül sor a nyitó mérkőzésre, amelyen a DVTK PRO CLUBS csapata szépen szerepelt. Sajnos technikai okok miatt, csak 1 mérkőzést sikerült lejátszani az oda-vissza vágó helyett.

Az első meccs idegenben zajlott, amin a következő kezdő szerepelt: Karvaly Á.- Bakó Á., Kazinczy F., Erdei.- Nagy M., Galda Zs., Kováts Á., Boros Á.- Horváth J.- Szalai F., Kovács B.

Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, de jelentős helyzetet nem sikerült kialakítanunk. 0-0-ás eredménnyel vonultak az öltözőbe a csapatok. Második félidőt picit álmosan kezdtük, aminek köszönhetően 49. percben ellenfelünk megszerezte a vezetést (1-0). Ezután több helyzetet sikerült kialakítani, sajnos eredménytelenül. A 71. percben jött az áttörés, Kovács B. szerzett egyenlítő találatot (1-1), aminek köszönhetően új lendületet kapott a csapat. A 77. percben Szalai F. is megkezdte a gólgyártást így megszereztük a vezetést (1-2). A 89. percben ismét Szalai F. szerzett gólt egy remek kiugratást követően, amivel beállította a 1-3as végeredményt. A szezont tehát győzelemmel kezdtük meg!

A második mérkőzés is megnyertük 1-0 eredménnyel!