OTP Bank Liga 17. forduló

2020. szeptember 26., szombat
19:30 Zalaegerszegi TE - Diósgyőri VTK

A belépőjegyeket a diósgyőri szurkolók a zalaegerszegi stadion vendégszektorának bejáratánál vehetik majd át a mérkőzés előtt. A kapuk 18 órakor nyílnak. A felajánlás a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a Ticket Express partnerirodáiban történő jegyvásárlásra technikai okok miatt nem vonatkozik. A DVTK Shopban nem kaphatók belépőjegyek.

Jegyinfó

Amennyiben valaki nem szeretne élni a felkínált lehetőséggel, meg is vásárolhatja a belépőjegyét. A vendégjegyek elővételben 2000 forintba kerülnek, a diák és nyugdíjas belépők 1600 forintba kerülnek, viszont a 10 év alattiak és 70 év felettiek számára ingyenes a belépés, ők regisztrációs jegy birtokában léphetnek be a stadionba. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A mérkőzés szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is megtekinthető. 

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Beléptetés

A ZTE Aréna vendégpénztára 17 óra 30 perckor nyit. A kapuk 18 órakor nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Parkolás

A vendégszurkolók a stadion vendégszektora (keleti tribün) mögött kialakított vendégparkolóban parkolhatnak. A stadion a buszállomástól gyalogosan 5 percre, a vasútállomástól gyalogosan 15 percre található.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Zalaegerszegre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.