Országos U11-es MLSZ Bajnokság,
Keleti csoport, 9. forduló

Helyszín: DVTK Edzőközpont
Időpont: 2024. március 9., szombat

A Diósgyőri VTK U11 mérkőzései

Diósgyőri VTK - Nyíregyháza Spartacus
Gólszerző: Sipos M. (2), Derzsényi G., Balázs D. 

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC-DLA
Gólszerző: Derzsényi G. 

Diósgyőri VTK - Debreceni EAC
Gólszerző. Derzsényi G. (3), Sipos M., Koncsol K., Balázs D. 

Diósgyőri VTK - Várda Labdarúgó Akadémia
Gólszerző: Császári Á. (2), Ilyés B., Derzsényi G. 

A Diósgyőri VTK U11-es csapatát a következő játékosok alkották

Koncsol Kolos, Boda Péter, Kaczur Dominik, Császári Ádám, Balázs Döme, Koncsik Kolos, Derzsényi Gábor, Illyés Benedek, Hernádi Gergő, Szabó Bence, Sipos Martin, Lakatos Bálint.

Vezetőedzői értékelés

dr. Molnár Krisztián: - A múlt heti Dunamenti Ligán nyújtott játékot látva nagyon pozitívan vártunk a hétvégét. A tornát nagyon jó játékkal kezdtük mind labdabirtoklásban, mind labdaszerzésben, így az első mérkőzés bár döntetlennel zárult, hatalmas mezőnyfölényünket látva bíztunk a pozitív folytatásban. Reménykedtünk abban hogy a következő mérkőzéseken is kimagasló játékkal tudunk előrukkolni. Sajnos nem így történt. A további megmérettetések során lassan járattuk a labdát, a megjátszhatóság - a pálya bármely területéről beszélünk - nem volt megfelelő. Helyzeteink töredékét tudtuk csak gólra váltani, kevés átlövésünk volt, a kapu előtt rendre rossz döntéseket hoztunk. A labda elleni játék során az egyéni védekezésben rengeteg hibát követtünk el. Párharcainkat kevés százalékban nyertük meg, nem helyeztünk kellő nyomást a labdás játékosokra és a kapunk előtt is több hibát vétettünk, így sok gólt kaptunk a négy mérkőzés során. Elsősorban az előbbieken kell javítanunk. A kollégámmal maximalisták vagyunk, és szeretnénk hogy a gyerekek is azok legyenek. Igyekszünk a játékminőséget minél előbb magasabb szintre fejleszteni.

Megjegyzés: A Magyar Labdarúgó Szövetség az U11-es korosztálynál egyetlen mérkőzés eredményét sem közli, így értelemszerűen táblázatot sem vezet. Éppen ezért a csapattal kapcsolatos beszámolóknál mi is így teszünk, a gólszerzőket azonban közzétesszük.