Röplabda Női Extraliga - 5-8. helyért, 2. mérkőzés

DVTK Ongropack - FATUM-Nyíregyháza 2:3 (-20, 20, 14, -14, -12)

2024. március 20. szerda - Miskolc, DVTK Aréna
200 néző - Vezette: Sík, Varjasi

DVTK-Ongropack: Egri K. 15, Hollósi 6, Jovanovic 15, Skoric 18, Prosvirina 12, Kalmár 2. Csere: Kundrák (liberó), M. Einarsdóttir 2, Hegyi, H. Einarsdóttir, Egri B. Vezetőedző: Németh Szabolcs
FATUM-Nyíregyháza: Galvao 5, Antivero 9, Földi 1, Kocic 43, Jeremic 10, Nagy 5. Csere: Tóth (liberó), Farkas, Carabali 7, Szabó 2. Vezetőedző: Adrian Chylinski.


Edzői értékelés

Németh Szabolcs: A mai találkozót követően annyit kell megígérnünk magunknak és a szurkolóinknak, hogy ugyanígy küzdünk tovább, nem adjuk fel és vasárnap azért utazunk Nyíregyházára, hogy ezt a párharcot életben tartsuk! Ezúton is szeretnénk gratulálni és jó egészséget kívánni csapatunk orvosának, Dr. Oczella Emese kislányának érkezéséhez. Üdv a DVTK családban, Róza!

Adrian Chylinski: Először is gratulálok a DVTK-nak, remekül játszottak, néha hihetetlen labdákat mentettek meg, de sikerült őket ma is legyőzni. Ma energikusabbak voltunk, nem adtuk fel akkor sem, amikor hátrányba kerültünk, ezért büszke vagyok a lányokra. Izgalmas mérkőzést nyertünk meg.