A jótékonysági eseményt három fiatal beteg gyermek megsegítésére szervezték, akiknek támogatásául több felajánlás is érkezett, valamint a szombat délelőtti jegybevételt is az ő részükre ajánlották fel a szervezők. A kispályás tornán a DVTK csapatát Veréb György dirigálta. A kapuba Bekő Balázs állt, míg a mezőnyjátékosként pályára lépett többek között Vitelki Zoltán, Benczés Miklós vagy éppen Deák-Bárdos Mihály.

Jótékonysági tornán szerepelt a DVTK 1
A DVTK csapata (Fotók: Szabó Krisztián)


Három egymást követő mérkőzést játszott a DVTK. Az első találkozóját 3-0-ra nyerte meg fehér mezes csapat, Vitelki Zoltán, Kiser László és Szemán Norbert találatával. A második mérkőzésen Kiser László bombagólja elegendő volt a győzelemhez, míg a harmadik összecsapáson gól nélküli döntetlent játszottak a felek. Itt ugyan büntetőpárbajban alulmaradt a DVTK, végül első helyen végzett a tornán. A legjobb mezőnyjátékosnak járó díjat pedig Benczés Miklós kapta.

DVTK csapata: Árki Gábor, Bekő Balázs, Benczés Miklós, Borbély Erik, Deák-Bárdos Mihály, Jászkai Imre, Kiser László, Magosi Zsombor, Sverla Béla, Szemán Norbert, Visinka Ede, Vitelki Zoltán és Veréb György.

Jótékonysági Torna

DVTK - Kleinheisler Fan Klub: 3-0 Gólszerzők: Vitelki, Kiser, Szemán
DVTK - Parlament SE: 1-0 Gólszerző: Kiser
DVTK - Szervezők: 0-0, büntetők után 2-3
Parlament SE - Szervezők: 2-1
Szervezők - Kleinheisler Fan Klub: 0-0, büntetők után 2-1
Kleinheisler Fan Klub - Parlament SE: 0-1

Végeredmény

I. helyezett: DVTK
II. helyezett: Parlament SE
III. helyezett: Szervezők
IV. helyezett: Kleinheisler Fan Klub

Legjobb mezőnyjátékos: Benczés Miklós (DVTK)
Legjobb kapus: Szabó Péter (Szervezők)
Gólkirály: Csampa Zsolt (Parlament SE)

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!