NB III., Észak-Keleti csoport, 27. forduló

Gyöngyösi AK - DVTK II. F4R 1-6 (0-5)

Gyöngyös, Játékvezető: Virág András Barnabás (László István Sándor, Balogh Bence).
Gyöngyösi AK: Tóth B. - Uram D., Forgó K., Tóth L., Babarcsik B., Timon L., Nádudvari M., Béla S., Muhari Z., Sándor B. Vezetőedző. Majzik Zoltán. 
DVTK II. F4R: Bánhegyi B. - Csirmaz I., Bacsa B., M. Zrnic, Demeter M. - Ferencsik B., Szamosi Á., Ferencsik S. - I. Stavinchuk, Hetyei Sz., Y. Leshchynskyi. Vezetőedző: Szamosi Tamás. 

Csere: Ferencsik S. helyett Kiss L. a 46., Hetyei Sz. helyett Fekete V. a 46., Timon L. helyett Czinkóczi K. az 57., Y. Leshchynskyi helyett Sáreczki Sz. az 58., Csirmaz I. helyett Komlósi B. az 58., I. Stavinchuk helyett Sipos Zs. a 68. percben. 
Sárga lap: Bacsa B. az 54. percben. 
Piros lap: Forgó K. az 1. percben. 
Gólszerző: I. Stavinchuk (0-1, 11-esből) a 4., Y. Leshchynskyi (0-2) a 12., Y. Leshchynskyi (0-3) a 19., Sándor B. (0-4, öngól) a 39., Hetyei Sz. (0-5) a 44., Uram D. (1-5) a 84., Fekete V. (1-6) a 87. percben. 

Kulcspillanatok

1. perc: Stavinchuk kapta vissza a labdát egy pontos kényszerítő után, a tizenhatoson belül belépett a védője elé, Forgó pedig buktatta. A gyöngyösi játékos piros lapot kapott a DVTK pedig tizenegyest. 

4. perc: A büntetőt Ivan Stavinchuk a jobb alsó sarokba lőtte, 0-1.

12. perc: Szamosi jobboldali beadása után a kapu elé pontosan érkező Leshchynskyi kapásból a jobb alsó sarokba helyezett, 0-2.

19. perc: Csirmaz kapott pontos mélységi indítást, jól centerezett, a kapu elé érkező Leshchynskyi pedig a kapuba bombázott, 0-3.

38. perc: Újra a jobb szélen futott a diósgyőri akció, Csirmaz beadását pedig a hazaiak védője, Sándor Bence továbbította a saját kapujába, 0-4. 

44. perc: A gyöngyösi védők között Hetyei kapott pontos kiugratást, amit átvett, majd a tiuzenegyes pont tájékáról a bal sarokba helyezett, 0-5. 

83. perc: Baloldali hazai akció végén az távolról, az oldalvonal közeléből Uram Dénes magasan a diósgyőri kapuba emelt, 1-5

87. perc: Sáreczki kapott egy jobboldali mélységi kiugratást, az érkező Fekete Vince pedig megszerezte a DVTK II. F4R hatodik találatát, 1-6. 

Vezetőedzői értékelés

Majzik Zoltán: - Tizenegyezer sebből véreztünk. Sok hiányzónk volt, a közelgő érettségi miatt játékost kellett nélkülözünk. Az első percben jött a kiállítás és a tizenegyes, teljesen abszurd helyzetből, jogtalanul. Ez annyira gallyra vágta a csapatot, hogy sorra kaptuk a gólokat. Olyan posztokra kerültek játékosok, amit eddig csak tv-ből láttak. Két cserém ült a padon U17-ből, ezután olyan zavarodottság volt, amit nem tudtunk kezelni. Az első félidőben kaptunk egy ötöst, a fordulás után becsületesen küzdöttünk, erre a teljesítményre büszkék lehetnek. 

Szamosi Tamás: - A korai kiállítás abszolút befolyásolta a mérkőzést. Ezután nagyon szép gólokat rúgtunk. Az első félidei játékkal elégedettek lehetünk, a másodikkal viszont abszolút nem.